Asiantuntevaa ympäristö-
konsultointia


Meillä on vain yksi maapallo ja meidän kaikkien pidettävä siitä huolta. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat arvoja, joiden odotetaan näkyvän yhä enemmän myös yritysten toiminnassa. Ympäristön hyväksi tehdyt ratkaisut myös tehostavat yritystoimintaa ja tuovat säästöjä. Onko teidän yrityksessänne mietitty, mitä arvoa kierrätyksen ja materiaalikeräyksen tehostaminen toisi teille tai millä muulla tavoin voitte edistää kiertotaloutta?


Winto on asiantunteva kumppani kaikissa ympäristöön ja kiertotalouteen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme 20 vuoden kokemuksella erilaiset ympäristösuunnitelmat, selvitykset, ympäristöprojektit, yrityksen strategiaa tukevat toiminnot ja muut konsultointi- ja koulutuspalvelut. Asiakkainamme on kaikenkokoisia yrityksiä, teollisuuslaitoksia, oppilaitoksia ja julkista hallintoa. Tuotamme myös palveluita yhteistyössä muiden konsultointiyritysten kanssa. Ota yhteyttä niin etsitään oikea ratkaisu teidän ja ympäristön parhaaksi!

Riikka
+358 43 850 0930
riikka.kinnunen@winto.fi


Uutiset

Ajatuksia purkualan koulutuksesta (14.11.2019)
Matka Bostoniin pääsi työlistalleni tavattuani Washingtonissa purkualan järjestön NDA:n toimitusjohtajan Jeff Lambertin. Halusin tuoda ajatuksia Suomen Purkuliikkeiden..

World Demolition Summit - purkutyötä maailmalla! (25.10.2019)
Purkualan kansainvälinen suurtapahtuma World Demolition Summit pidettiin tänä syksynä Bostonissa. Tapahtuma on ennen kaikkea verkostoitumista, ja palasinkin kotiin..

Hämeen liitto selvitti maakunnan kiertotaloustoimijoita (10.06.2019)
Kanta-Hämeen maakunta on vahvaa bio- ja kiertotalouden osaajien, yritysten ja tutkimuksen toiminta-aluetta. Nyt on ensimmäistä kertaa koostettu kokonaisuus Kanta-Hämeestä..

Selvitys rakennus- ja purkumateriaalien tietokantojen kehittämisestä julkaistu (07.05.2019)
Ympäristöministeriö julkaisi Winto Better World Oy:n laatiman julkaisun rakennus- purkumateriaalien tietokantojen kehittämisestä. Selvityksessä tarkasteltiin rakennus-..

Kierrätyksen edistäminen on osa kiertotaloutta (16.02.2019)
Hallinto on monin tavoin avainasemassa kiertotalouden edistämisessä. Tavoitteet asetettiin korkealle heti hallituskauden alkumetreillä - Suomen pitäisi olla kiertotalouden..