Kiertotalouden konsultointi ja koulutus

Ympäristövastuullisuus on tärkeä, mutta yritysten näkökulmasta usein myös vaikeasti hallittava arvo. Ympäristön ja yrityksen kannalta parhaat ratkaisut edellyttävät erilaisia selvityksiä ja hankkeita, jotka kuluttavat resursseja ja vievät aikaa ydintoiminnalta. Tarjoamme joustavaa ja juuri teidän tarpeisiinne räätälöityä palvelua. Asiantuntemuksemme avulla varmistamme, että projektit ja hankkeet toteutuvat yrityksessänne lakien ja ympäristövaatimusten mukaisesti. Paneutumalla tapauskohtaisesti jokaiseen kohteeseen, saamme myös parannettua yritysten toimintaedellytyksiä sekä taloudellista tehokkuutta.

Miksi Winto?

Tarjoamme käyttöösi monipuolista ympäristöosaamista 20 vuoden kokemuksella. Ympäristövaatimusten lisäksi hallitsemme projektijohtamisen ja viestimme sujuvasti sekä johtoryhmän että muun henkilöstön kanssa. Laajojen verkostojemme kautta löydät aina parhaat asiantuntijat ja toimijat ympäristöasioiden kehittämiseksi. Tarjontaamme kuuluu myös henkilökunnan koulutukset sekä erilaisten työpajojen järjestäminen. Tutustu kattavaan palvelutarjontaamme alla.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan ja rakennetaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Edunvalvonta ja rahoitus

Omien ja oman toimialan etujen valvominen on tärkeää kehityksen ja elinvoimaisuuden kannalta. Se edellyttää usein sujuvaa viranomaistyötä ja erityisosaamista vaativien lausuntojen tekemistä. Winto auttaa yritystänne ja yhteisöänne vaikuttamaan ja olemaan valveilla. Laadimme myös kiertotalouden julkisiin rahoituksiin hankekuvaukset ja avustamme rahoituksen hakemisessa.

Selvitykset

Ilman faktoja on vaikea tehdä päätöksiä. Minkälaisia materiaalivirtoja yrityksessä kulkee? Kuinka paljon niistä palaa hyötykäyttöön? Mikä on kierrätysaste? Selvitysten pohjalta on helpompaa kehittää toiminta kokonaistaloudellisesti järkevään suuntaan ja ottaa kierrätyksestä kaikki hyöty irti. Winto tekee tarvitsemanne selvitykset, auttaa suunnittelemaan ja tekemään päätöksiä.

Hankkeet

Erilaiset projektit ja hankkeet ovat usein tehokas tai ainoa tapa saada asioita eteenpäin. Näihin ei kuitenkaan aina riitä omasta takaa tekijöitä tai osaamista. Winto tarjoaa asiantuntijapalveluja, hankesuunnittelua ja projektinjohtoa juuri siinä laajuudessa kuin tarvitsette.

Työpajat ja koulutukset

Mitä mahdollisuuksia kiertotalous tuo liiketoiminnalle? Mitä kilpailuetua yritys voi saada kiertotaloudesta? Miten voin edistää kiertotaloutta omassa toiminnassani? Tiedostaminen ja ymmärtäminen auttavat ohjaamaan toimintaa oikeaan suuntaan. Winto järjestää henkilöstölle, yrityksille ja ryhmille koulutuksia ja työpajoja kiertotaloudesta, jätehuollosta, jätelaista sekä toimialan ympäristövaikutuksista.